Nieuws

Auditie; NU T/M 30 SEPTEMBER NOG KAN AANMELDEN!

Monkey King - Breaking the rules!

Hi dancers, we've already had hundreds of excellent dancers from all over the world to apply for the dancer audition. The registration deadline is one week away. If you've got the courage and strength, if you think you're the Monkey King we're looking for, come on! ! !

Hallo dansers, we hebben al honderden uitstekende dansers van over de hele wereld gehad om zich aan te melden voor de a.s. auditie De deadline voor inschrijving is een week verwijderd. Als je de moed en kracht hebt, als je denkt dat jij Monkey King bent die we zoeken, kom op! ! !

The Monkey king is een nieuwe surrealistische danstheater productie die eind dit jaar door ons en Jiangsu Nanjing Acrobatic Troupe China wordt geproduceerd. Dit is een danstheater werk gebaseerd op het verhaal van Sun Wukong, het de personage uit de klassieke Chinese literatuur “ De reis naar het Westen ". https://nl.wikipedia.org/wiki/De_reis_naar_het_westen De dans is in samenwerking met internationale top acrobaten.
Dansgezelschap Groundbreakers is een dans stichting die al 12 jaar bestaat. In de afgelopen 6 jaar hebben we veel internationale danssamenwerkingen en producties geproduceerd. Met ons creatieve werk zijn wij een paar maal op toernee in China en Nederland geweest. Met zeer goede recensies! Nu zijn we op zoek naar nieuwe ‘danssterren'.

*** Heb je minimaal 3 jaar professionele danservaring dan kom je in aanmerking.

*** Heb je sterke artistieke intuïties en eigen move?, persoonlijke moves en unieke vaardigheden/skills zoals breakdance, acrobatiek, magie, gymnastische salto, kung fu, etc. *** Onlangs geselecteerde datum auditie, accepteer nu persoonlijke e-mail toepassing, stuur alsjeblieft je cv en korte motivatiebrief en persoonlijke film video van 1 minuut en persoonlijke frontale foto naar tao@groundbreakers.nl t.a.v. auditie
MEER INFORMATIE OVER AUDITIE HIER!!!

Donaties nodig!  voor Plastic Soep

In onze visie op het thema groeizucht willen wij ons als kunstenaars /dans choreograaf richten op verspilling, overconsumptie (de globale gevolgen) en plastic vervuiling. In onze oceanen en zeeën drijft steeds meer plastic afval. Al die verschillende soorten plastic worden een grote, drijvende vuilnisbelt, de zogenaamde PLASTICSOEP.

De dans en interactief theater speelt zich af in een restaurant. Een groot keukenblok, symboliseert een grote fabriek. Een restaurant dat steeds meer voedsel gaat aanbieden. Meer hebben/nemen dan op kunnen, hebzucht. Onschoon eten door massaproductie en kapitalisme; groot, groter, grootst / luxe, luxer, en super de luxe supermarkten, die alsmaar groter en meer aanbieden.

De interactieve dans wordt versterkt door het optreden van live acteurs die opmerkingen gooien naar het publiek; het interactief vragen stellen en beantwoorden. Het live publiek wordt meegenomen, neemt plaats in het restaurant, kan mee dansen en mee eten. Het publiek gaat de vragen en antwoorden tegen elkaar afwegen, in ons speciale restaurant. In het restaurant wordt echt gekookt, er wordt gekookt als in een fabriek. Ook zal de interactieve dans menselijke emoties symboliseren zoals angst/hebzucht, de mens wil altijd iets vasthouden, zorgen dat zij zelf niet verloren gaan, dat zij zich kunnen meten en vergelijken met hun buurman, baas en vriend, deze angst wordt juist gevoed en misbruikt door kaplitalisme dat groeizucht voedt.

Wij zoeken donaties voor dit Project.
Meer weten of doneren contact ons op: 06-28518653 of info@groundbreakers.nl
Ervaring met het opzetten van Crowdfunding, wij horen graag van je!

Vacature Bestuurslid

Dansgezelschap Groundbreakers Noord-Holland.

Een enthousiaste moderne kunst liefhebber met een enorme passie voor dans. Jij ziet overal kansen en mogelijkheden. Fris, Direct, Uitdagend, Afwisselend.

Netwerken daar gaat je hart sneller van kloppen, als bestuurder zet je je skills in om de Moderne Dans Stichting een gezicht te geven in 2020.

- Je weet een juist evenwicht te vinden in betrokkenheid en zakelijke afstand.

- Je beschikt over een relevant netwerk en bent bereid dit in te zetten.

- Je hebt voldoende tijd om daadwerkelijk inzet te leveren.

Taken

- Het leveren van inhoudelijke bijdrage op strategisch niveau.

- Het voeren van overleg met de Choreograaf op artistiek inhoudelijk terrein.

INTERESSE? , neem contact met ons op, wij horen heel graag van jou. HIER

 

CKV docenten

Bent U een CKV docent ? dan komen wij graag met u in contact. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen met het scholen, met name met het VMBO onderwijs. Gezamenlijk kunnen wij bespreken wat de mogelijkheden zijn voor een dansproject op school, met welke thematiek en of het een 1 jarig of 2 jarig project zou kunnen worden. Voor meer informatie: 0619825898