Aanbod

The Magic Staf

Een Magische dansvoorstelling voor de Familie. Acrobatiek van het hoogste niveau, alles vliegt voorbij. Aardse zwaartekracht, IJzeren discipline, en talent doet de lichamen bewegen. Uitgevoerd door de Nanjing Acrobatic Troupe, het Chinese Staatcircus uit China.

De Magisch staf stond eeuwenlang in de woeste Chinese zee, volgens legendes. Een stok die zichzelf in van alles kan veranderen. Maar nu is het tijd voor de stok om zijn chi krachten te gaan geven aan een nieuwe meester en de stok gaat op zoek naar een jong iemand die graag sterk wil worden... het wordt een magisch en spannende dans. HIER

The Red Crane

"Vouw duizend papieren kraanvogels en de goden zullen je hartsverlangen vervullen".

Beleef samen met het Chinese Wuxi dans theater de innige verstrengeling van dans en muziek. De roodgekroonde kraanvolgens dansen innig met elkaar om hun levenslange band te versterken. 

Volgens Oosterse sprookjes en legendes leeft de geliefde kraanvogel wel 1000 jaar en symboliseert dan ook een lange levensduur. Klassiek ballet en Chinese Dans, een romantische hartstochtelijke dansvoorstelling.

Uitgevoerd door de Wuxi dance groep uit China. HIER

 

Peony Pavillion

The Peony Pavilion - A beautiful dream  

Een MODERNE DANS voorstelling gecombineerd met het KLASSIEKE CHINESE OPERA 

The Peony Pavilion - een gedetailleerde, zijdeachtige, gevoelige, erotische, droomachtige voorstelling die draait om dromen en het verlangen naar liefde. 

Een liefdesverhaal tussen Du Liniang en Liu Mengmei, het overwint alle moeilijkheden, het overstijgen van tijd en ruimte, leven en dood, om uiteindelijk tot in de eeuwigheid met elkaar verbonden te zijn. 

Groundbreakers danst Modern op het podium, de twee dansers  presenteren een samenspel met de Kungqu Oparettezangers.

De Nederlandse input qua muziek wordt vertolkt door een Cellist die met de muzikanten van het Opera gezelschap gezamenlijk op het podium gedurende de voorstelling muziek spelen.

De klassieke traditionele Chinese opera komt samen met Westerse Moderne dans.

Funding door o.a. : Fonds Podium Kunsten en China Cultural Centre in Den Haag. HIER